Pop the question

Pop the question. Je bent ten huwelijk gevraagd. Geweldig natuurlijk, maar nu zit je ook met een hele hoop vragen.Wat moet je allemaal regelen, waar moet je op letten, waar ga je beginnen? En ga zo maar door. Die vragen mag je hier stellen en ik zal je proberen te helpen. En wie ben ik dan om je daarbij te helpen?

Ik  ben Yvonne van Enjoy your day, weddingplanning & more. Ik ben weddingplanner en professioneel ceremoniemeester. Ik help bruidsparen bij het vertalen van hun unieke liefdesverhaal naar een persoonlijke bruiloft. Los van tradities, ‘regels’ of verwachtingen van anderen.  Door goed te luisteren naar jullie verhaal, inlevingsvermogen, creativiteit en persoonlijke aandacht, creëren ik samen met het bruidspaar een bruiloft die bij je past. Waarbij je jezelf mag zijn. Wil je meer over mij weten, kijk dan op deze pagina.

Als weddingplanner en/of ceremoniemeester help ik je graag bij het regelen en organiseren. Ik zorg ervoor dat bruidsparen kunnen genieten van het hele proces, van planning tot de dag zelf. Zodat je samen met familie en vrienden volop kunnen genieten. Want daar geniet ik van.

Alleen wat vragen

Maar misschien denk je ik wil geen weddingplanner of ceremoniemeester. Ik heb gewoon wat vragen. Ook dan wil ik je graag helpen. Want ik help graag mensen en wat is er dan nog leuker om mijn ‘know-how’ met jullie te delen. Je kunt je vraag insturen via onderstaand contactformulier.

Hoe ik het precies ga doen, daar ben ik nog even naar opzoek. Ook om te kijken wat handig is. Of ik jullie vragen via Facebook beantwoord of in een blog/vlog. Ik ga het gewoon proberen om te kijken wat werkt. En kijken wat jullie vragen zijn.

Ik ga je mailadres alleen gebruiken om je vraag te beantwoorden. Ik gebruik het NIET om je toe te voegen aan mailinglijsten. Daar houd ik zelf ook niet van.

 

Ik ben benieuwd naar jullie vragen! Laat ze maar komen!

 

 

Pop the question

Je gaat akkoord dat ik je mailadres alleen gebruik om een je antwoord te sturen.

15 + 15 =