Als je besluit te genieten!

Of je nu een grote of een kleine bruiloft wilt organiseren. Je veel zelf wilt doen of liever alles wil laten regelen. Of je nu een echte regelneef, controlfreak bent of juist helemaal niet. Ik help jullie graag door overzicht te houden op de planning, jullie te inspireren en te adviseren waar nodig. Van planning tot de dag zelf. Ik zorg ervoor dat jullie kunnen genieten van het hele proces

Jullie verhaal, jullie bruiloft

Ik help bij het vertalen van jullie unieke liefdesverhaal  naar een persoonlijke bruiloft. Een bruiloft die jullie past. Waarbij je jezelf kunt zijn. Om jullie unieke verhaal te kunnen horen,  om te kijken of we elkaar begrijpen, voeren we eerst een gratis kennismakingsgesprek. Want voor mij is het belangrijk dat het voor beide kanten goed en vertrouwd voelt. Is dit zo, dan geven we het verhaal samen vorm.

Gunnen

Waarom ik voor deze aanpak kies? Omdat ik een bruidspaar dit geluk gun én omdat het kan. Zo heb ik zelf ook mogen ervaren. Samen met een weddingplanner heb ik onze eigen bruiloft georganiseerd met als resultaat: een intieme en ontspannen bruiloft die we in het bijzijn van onze kinderen en met mensen die voor ons belangrijk zijn hebben gevierd.

Persoonlijke aanpak

Om mijn dienstverlening helemaal op jullie wensen af te stemmen werk ik met een keuzemenu. Uit dit keuzemenu kunnen jullie kiezen wat jullie graag zouden willen en wat er bij jullie past. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek kan ik een offerte uitbrengen die helemaal is afgestemd op jullie de plannen en wensen.

ceremoniemeester

Enjoy your day

Ik neem de taak van professioneel ceremoniemeester op me. Help ik het bruidspaar met het nauwkeurig afstemmen van het draaiboek. Bezoek ik samen met jullie de locaties voor een laatste doorloop en bespreken van alle details. Check ik de afspraken met de leveranciers. Ik ben gastvrouw en aanspreekpunt voor de gasten en leverancier. Haal ik het bruidsboeket en corsages op. Ik draag zorg voor de huwelijkscadeaus en gehuurde spullen. Bovenal ben ik jullie persoonlijke assistent. Zodat jullie volop kunnen genieten van een prachtige dag samen met familie en vrienden.

Enjoy your day, your way!

 Met behulp van het keuzemenu kunnen jullie mijn dienstverlening verder zelf samenstellen, zodat het helemaal is afgestemd op jullie wensen. Zo kunnen jullie ‘Enjoy your day’ uitbreiden met de diensten die jullie passen en bij wat jullie nodig hebben.

 

puur genieten trouwen

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?