Als je besluit te genieten!

Of je nu een grote of een kleine bruiloft wilt organiseren. Je veel zelf wilt doen of liever alles wil laten regelen. Of je nu een echte regelneef, controlfreak bent of juist helemaal niet. Ik help jullie graag door overzicht te houden op de planning, jullie te inspireren en te adviseren waar nodig. Van planning tot de dag zelf. Ik zorg ervoor dat jullie kunnen genieten van het hele proces

Jullie verhaal, jullie bruiloft

Ik help bij het vertalen van jullie unieke liefdesverhaal  naar een persoonlijke bruiloft. Een bruiloft die jullie past. Waarbij je jezelf kunt zijn. Om jullie unieke verhaal te kunnen horen,  om te kijken of we elkaar begrijpen, voeren we eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want voor mij is het belangrijk dat het voor beide kanten goed en vertrouwd voelt. Is dit zo, dan geven we het verhaal samen vorm.

Gunnen

Waarom ik voor deze aanpak kies? Omdat ik een bruidspaar dit geluk gun én omdat het kan. Zo heb ik zelf ook mogen ervaren. Samen met een weddingplanner heb ik onze eigen bruiloft georganiseerd met als resultaat: een intieme en ontspannen bruiloft die we in het bijzijn van onze kinderen en met mensen die voor ons belangrijk zijn hebben gevierd.

Persoonlijke aanpak

Hieronder heb ik een drietal ‘basis’diensten beschreven. Natuurlijk worden de diensten helemaal afgestemd worden op jullie persoonlijke verhaal. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek zal ik een offerte uitbrengen waarin rekening is gehouden met de plannen en wensen.

Design your day

Ik help bruidsparen bij het vertalen van hun verhaal naar een persoonlijke en unieke bruiloft. Ik ontwerp samen jullie bruiloft. Door jullie stap voor stap mee te nemen en rust te creëren. Aan de hand van het kennismakingsgesprek ontwerp ik een dag die bij hun past. Ik maak een moodboard, waar ik jullie  persoonlijkheid in terug laat komen. Ik kijk welke unieke leveranciers er bij de wensen passen. En kijk welke leveranciers beschikbaar zijn. Deze worden gecommuniceerd, zodat jullie zelf met het concept aan de slag. Ik help met het plannen en maken van een draaiboek. Bewaak het plan van aanpak en de processen. Indien nodig stuur ik bij. Bij vragen kunnen jullie mijn hulp inschakelen

Enjoy your day

Ik neem de taak van professioneel ceremoniemeester op me. Help ik het bruidspaar met het nauwkeurig afstemmen van het draaiboek. Bezoek ik samen met jullie de locaties voor een laatste doorloop en bespreken van alle details. Check ik de afspraken met de leveranciers. Ik ben gastvrouw en aanspreekpunt voor de gasten en leverancier. Indien gewenst kan ik de gastenlijst bijhouden. Haal ik het bruidsboeket en corsages op. En draag ik zorg voor de huwelijkscadeaus en gehuurde spullen. En ben bovenal jullie persoonlijke assistent. Zodat ze volop kunnen genieten van een prachtige dag samen met familie en vrienden.

Enjoy your day, all the way!

Dat is een combinatie van beide pakketten ‘Design your day’ en ‘Enjoy your day’. Waarbij ik bruidsparen help met het ontwerpen en plannen van hun huwelijksdag. Waarbij ze zichzelf mogen zijn. Door mijn inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht kan het bruidspaar genieten van het hele proces.

Dit zijn de basispakketten, deze worden helemaal afgestemd op jullie wensen, plannen en budget.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?