enjoy your day

Een weddingplanner onzin, of toch niet?

Een weddingplanner dat is toch heel Amerikaans of voor beroemde mensen? Dat dacht ik ook.

In 2015 ben ik getrouwd met mijn maatje en vader van onze drie kinderen. Bij het kennismakingsgesprek op onze trouwlocatie kwamen we in  contact met een weddingplanner. In het begin dachten we nog ‘wat een onzin’, maar het klikte meteen.

Ik ben iemand die perfectionistisch is en alles goed geregeld wil hebben. Je bruiloft regelen brengt veel stress mee, dat  wilde ik niet.  We vonden het niet prettig om een familielid of vriend met de taak van ceremoniemeester te belasten. En we waren opzoek naar een band en bruidstaart. Daarom leek het ons een goed idee om gebruik te maken van de diensten van deze weddingplanner.

En of het een goed idee was. Zij heeft ons aan de juiste leveranciers geholpen. Op onze trouwdag was zij op de achtergrond aanwezig en zorgde ervoor dat alles soepel  verliep. We hebben ons geen moment  druk hoeven te maken. We hebben genoten een prachtige ontspannen trouwdag samen met familie en vrienden.

Yvonne Pustjens

Gunnen

Dat is wat ik andere bruidsparen ook gun; een prachtige ontspannen dag waarvan ze kunnen genieten. En een bruiloft die bij hun past, waarbij je jezelf mag zijn.

En omdat ik geloof dat een bruiloft net zo uniek en persoonlijk hoort te zijn als jullie verhaal, ben ik de opleiding tot weddingplanner gaan volgen bij Weddingplanners International.  Ik heb gekozen voor een professionele aanpak, want als ik iets doe, wil ik het goed doen.

Uitdaging

De opleiding was best een uitdaging, naast mij baan als leerkracht in het basisonderwijs, moeder van 3 kinderen en vrouw van. Maar in dit vak kan ik mijn kwaliteiten van regelen, organiseren, creativiteit en inlevingsvermogen goed in  kwijt. Ik ben mijn hart gaan volgen en dat voelt goed. Meer dan goed.

Genieten, ook voor mij

Enjoy your day, staat voor genieten. Bruidsparen die met hun familie en vrienden mogen genieten van een prachtige bruiloft. En ik mag hiervan meegenieten. Want dát is het voor mij. Genieten, om van betekenis te kunnen zijn op één van de belangrijkste dagen uit het leven van twee mensen. En dat ik hiervan mijn werk mag maken, dat vind ik alleen maar fantastisch.

Veel liefs,

           Yvonne

Besluit jij te willen genieten?