Wij (Dionne van Modi fotografie en ik) waren op zoek naar een op thema voor een styled shoot. Voor dit thema ben ik dicht bij mezelf gebleven. Ik ben een echte Limburgse boerendochter. Dus het leek mij wel tof om een shoot op de boerderij te doen. Er zijn immers genoeg mooie boerderijen en hoeves in onze Limburgse land. We wilden het graag net even anders dan anders, maar wel met een stoer tintje. Dit vond Dionne ook een goed idee. Samen hebben we eerst een moodboard gemaakt. Vervolgens zijn we opzoek gegaan naar een passende locatie, styling en andere trouwleveranciers. We hadden vrij snel alle toffe leveranciers bij elkaar die wel wilden meewerken aan onze shoot.

Op de dag van de shoot was Dionne ziek en kon ze er niet bij zijn. Dit was zo ontzettend sneu voor haar want een styled shoot zonder fotograaf is als een bruiloft zonder bruidspaar.  De overige leveranciers stonden natuurlijk te poppelen om mee te kunnen doen aan de shoot. Gelukkig kon gebruik kunnen maken van mijn leveranciersnetwerk en had ik heel snel een andere fotograaf gevonden. Onze reddende engel was Suzan Cillekens fotografie. Zo kon de shoot gelukkig toch door kunnen gaan, want alle voorbereidingen waren natuurlijk getroffen.

Wat is het ongelooflijk gaaf geworden! Uiteraard met dank aan alle leveranciers die zich hiervoor hebben ingezet. Het was echt een geweldige dag en er hing een hele fijne sfeer. Ik ben dan ook ontzettend trots op dit mooie resultaat én op alle leveranciers die dit mogelijk hebben gemaakt. ‘Danke, danke, danke!’

Leveranciers:

Fotografie: Suzan Cillekens fotografie

Locatie: Theaterboerderij Boeket

Weddingplanner: Enjoy your day, weddingspecialist

Bloemist/stylist: Handgebonden met liefde

Visagie/haar: Pur Elle

Modellen: Kyra en Rico

Bruidsjurk: Unique brides by matty

Kleding bruidegom: Inbtween Nederweert

Ringen: Meora trendjuwelier

BABS: Nicole Beelen

Partyverhuur: JCS partyrent

 

Muziek: Vanaaf Vandaag · Lex Uiting · Kristel