Ja ik wil in 2018 trouwen. Ja ik wil een mooie jurk/strak pak. Ja ik wil het vieren. En nee, ik wil geen stress. Logisch, want het gaat tenslotte om de mooiste dag van je leven.  Maar volgens het nationaal trouwonderzoek leveren deze en andere zaken veel stress op: verloopt alles wel goed? Zijn we op de dag zelf nog dingen aan het regelen? En hoe is het weer? Allemaal vragen die rondzingen in het hoofd van aanstaande bruidsparen. Nu kan ik een stralende zon niet plannen, maar de rest gelukkig wel.

Yvonne

Mijn naam is Yvonne Pustjens-Kuppens en ben eigenaar van Enjoy your day, weddingplanning & more in Nederweert. En ja, ik wil niets liever dan dat mensen genieten van een unieke en ontspannen trouwdag. Uniek, omdat ieder bruidspaar een eigen verhaal heeft en ieder verhaal een eigen aanpak verdient. Ontspannen, omdat ik ervoor zorg dat alles tot in detail is geregeld. Zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft.

Verhaal

Om het verhaal van het bruidspaar te kunnen horen,  om te kijken of we elkaar begrijpen, voeren we eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want voor mij is het belangrijk dat het voor beide kanten goed en vertrouwd voelt. Is dit zo, dan geven we het verhaal samen vorm. Zo kan ik helpen bij het zoeken naar een passende locatie, muziek, een fotograaf, catering en denk ik bijvoorbeeld mee over de styling van de dag.  Allemaal belangrijke hoofdstukken binnen het verhaal van het bruidspaar.

Daarnaast maak ik ook een dagplanning. En kan ik op de dag zelf helpen om alles in goede banen te leiden. Ben ik het aanspreekpunt voor gasten en leveranciers en neem de zorg van het bruidspaar uit handen. Zodat het bruidspaar met iedereen die hen dierbaar is volop kan genieten.

Gunnen

Waarom ik voor deze aanpak kies? Omdat ik een bruidspaar dit geluk gun én omdat het kan. Zo heb ik zelf ook mogen ervaren. Samen met een weddingplanner hebben wij onze eigen bruiloft georganiseerd met als resultaat: een intieme en ontspannen bruiloft die we in het bijzijn van onze kinderen en met mensen die voor ons belangrijk zijn hebben gevierd. Helemaal Albert en Yvonne.

Voor seizoen 2018 sta ik klaar voor bruidsparen die ‘Ja, ik wil’ zeggen tegen een prachtige unieke en persoonlijke dag zonder stress.