Herfstbruiloft?

I’m FALLing in love!

Heb jij wel eens nagedacht over een herfstbruiloft? Om te trouwen in de herfst? Dan denk je misschien dat dat alleen voor liefhebbers van het najaar is. Voor degene die houden van de gekleurde natuur en de warme sfeer binnen. Maar misschien vind je een herfstbruiloft ook wel iets voor jou, na het lezen van deze blog.

De natuur is namelijk prachtig in deze periode. De blaadjes verkleuren van groen naar rood, oranje en geel. De zon staat minder hoog aan de hemel, wat een mooier en zachter licht geeft. ’s Avonds is het eerder donker. Zo kun je binnen voor een gezellige en romantische setting zorgen met lampjes en lantaarns. Dat geeft een geweldige sfeer aan je bruiloftsfeest.

Trouwen in de herfst (oktober-november) is ook een prima alternatief voor als de maand september al volgeboekt is. Locaties en leveranciers zijn vaak nog beschikbaar in deze maanden. September is immers de populairste trouwmaand.
De Bourgondiërs onder ons kunnen in de herfst hun smaakpupillen goed de kost geven. Wat dachten jullie namelijk van stoofschotels, wild, bockbieren en heerlijke rode wijnen. Lekker lang en uitgebreid tafelen met jullie gasten. Heerlijk toch?

Het is ook een ideale periode, want de meeste gasten zijn terug van vakantie. Ieder is weer aan het werk. Een mooie bruiloft is dan een prettige vooruitzicht. De kans is dan ook groter dat alle gasten aanwezig kunnen zijn in deze periode. Niet veel stellen kiezen voor een herfstbruiloft. Je kunt er dus echt iets unieks van maken.

Are your FALLing in love to? Is een herfstbruiloft iets voor jou? Let me know!

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden van trouwen in de herfst.