Om de vraag te beantwoorden; Heb ik wel een weddingplanner nodig? Daarvoor heb ik een aantal vragen voor jou en jouw partner. Beantwoord je één of meerdere vragen met nee, dan is een weddingplanner wel een aanrader.

 

  1. Heb je genoeg tijd? Het organiseren van een bruiloft kost een bruidspaar gemiddeld 285 uur. Heb jij die tijd? Of werk je fulltime of heb je een gezin wat je al combineert met een baan? Denk aan het opzoek gaan naar de juiste leveranciers, het bezoeken van trouwlocaties, het uitzoeken van alle details en ga zo maar door. Een weddingplanner kan je hierbij helpen en zal je zeker tijd besparen.

 

  1. Heb je een duidelijk beeld van hoe je dag eruit gaat zien? Heb je een duidelijke visie en weet je hoe je jouw dag wilt invullen? Weet je wat je wilt? Wellicht kun je wel wat hulp gebruiken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Iemand die verstand heeft van het hele trouwgebeuren en weet wat kan en mag. Iemand die ervoor zorgt dat het echt een persoonlijke dag wordt met een bruiloft die helemaal bij je past.

 

  1. Heb je voldoende kennis in huis? Weet je wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bruiloft? Je wat en wanneer moet regelen. Welke zaken belangrijk zijn. Waar je op moet letten. En ga zo maar door. Een weddingplanner heeft natuurlijk veel ervaring en weet wat er allemaal geregeld moet worden. Zij zal je helpen zodat je niet bang hoeft te zijn om iets te vergeten.

 

  1. Ben je iemand die gemakkelijk contacten legt? Je moet voor je bruiloft een hoop contacten leggen met ‘vreemde’ mensen. Mensen die je niet kent. Je gaat contacten leggen met verschillende leveranciers, zoals fotograaf, videograaf, catering, bloemist en ga zo maar door. Je zult kennis met ze moeten maken, maar ook mailen en bellen over jullie wensen en de gemaakte afspraken. Of is het dan handiger dat het contact via 1 persoon verloopt en een deel van het contact op zich neemt? Zodat jij je kunt focussen op de dingen die je wel leuk vindt.

 

Met deze vragen kun je zelf beoordelen of de hulp van een weddingplanner raadzaam is. Een weddingplanner is natuurlijk iemand die goed georganiseerd is en je een tijd, stress en geld zal besparen. Samen met een weddingplanner bekijk je welke taken jezelf kunt uitvoeren en bij welke taken je hulp nodig hebt. De meeste weddingplanner zullen ook op jullie trouwdag professioneel ceremoniemeester zijn, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven maken. Zo kunnen jullie samen met jullie familie en vrienden volop genieten van een prachtige dag.

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen of samen in kaart brengen waar jij hulp bij kan gebruiken? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan?