Back in business

Na een heerlijke vakantie ben ik weer aan de slag. Het is niet dat ik de hele zomervakantie niets heb gedaan. Maar ik heb lekker rustig aan gedaan. De eerst vier weken hadden de kinderen natuurlijk al vrij. En vanwege het warme weer zat er natuurlijk niets anders op, dan heerlijk aan het water te liggen. De laatste twee weken had Albert (mijn man) ook vrij. We zijn een weekje naar Friesland geweest. Het was prachtig en ook daar hebben we genoten van het heerlijke weer op en aan het water.

Nu zijn de kinderen weer naar school, mijn man is aan het werk en ook ik ben weer aan de slag. En ja je zit er meteen weer in. Maar de mooie herinneringen met familie en lieve vrienden blijven.

Dat wil je toch ook met een je bruiloft toch ook? Zo een dag vliegt voorbij, maar de mooie herinneringen met je familie en vrienden blijven. Dus zorg ervoor dat je kunt genieten op je bruiloft. En eigenlijk niet alleen genieten van de dag zelf, maar genieten van het hele proces van het plannen en organiseren van je bruiloft.

Hoe kan je dan genieten?

Zorg dat je hulp krijgt bij de organisatie en op de dag zelf. Een professionele weddingplanner of ceremoniemeester kan je goed helpen. En ik weet uit eigen ervaring. Het is het echt waard. Het geeft je zoveel rust.

Daarom doe ik wat ik doe, want ik gun jou net zo een geweldige ontspannen dag als ik dat heb gehad. En ik help je graag bij het creëren en organiseren van een bruiloft die bij jullie past. Zodat je geniet van het proces tot de dag zelf! En je terug kunt kijken op prachtige dag vol mooie herinneringen.

I love to be back in business!

 

Meer info: http://www.enjoy-yourday.nl