winactie verloving

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Win een Tof Trouwpakket

Ben jij onlangs ten huwelijk gevraagd of misschien wel met de feestdagen dan breekt er natuurlijk een bijzondere tijde aan. Jullie gaan jullie liefde bezegelen. De komende tijd zullen jullie bezig zijn met het plannen en organiseren van jullie bruiloft. Natuurlijk komt er een heleboel op je af. Probeer juist te genieten van deze bijzondere periode.  Wij gaan je hiermee helpen.

Wij hebben een Tof Trouwpakket samengesteld. Dit is een pakket wat is samengesteld door Toffe (trouw)leveranciers. Willen jullie hier kans op maken, doe dan mee aan onze actie en maak kans op ons Trouwpakket.

 

Wat kun je winnen?

  • Gratis toegang tot de Online Academie van Enjoy your day. Zodat jullie je bruiloft kunnen plannen als een echte weddingplanner.
  • Een gratis adviesgesprek van 60 minuten met Yvonne van Enjoy your day, weddingspecialist
  • Voor het aansnijden van jullie bruidstaart ontvangen jullie een mooie verzilverde taartschep en mes aangeboden door Meora. Meora heeft een grote collectie trouwringen en daardoor eindeloze mogelijkheden.
  • Voor een heerlijke bruidstaart, sweet table of heerlijke cupcakes kun je terecht bij Gebakswinkel Bloem. Je ontvangt van hen een proeverij doosje met 6 heerlijke cupcakes. Het voorproeven kan beginnen.
  • Boek jij Steffi Ras als ceremoniezangeres, dan ontvang je van één van de liedjes die zij zingt op jullie ceremonie, een professionel audio opname. (t.w.v. €85,-) Zo kan je op ieder moment weer terug naar die mooie herinnnering.
  • Je ontvangt € 75,- korting op je bruidsboeket van Handgebonden met Liefde   (bij besteding van € 500 aan bruiloftsstyling en/of bloemwerk)
  • Iets leuks van JCS partyrent. Zij hebben alles voor jouw bruiloft (en feestjes), van thema inrichting tot personeel.
  • Een gratis dansles voor jullie openingsdans bij Dansrijck
Steffi Ras

Meedoen?

Wil jij kans maken op dit mooie trouwpakket? Laat dan je gegevens hieronder achter, zodat je het vragenformulier ontvangt om kans te maken op deze toffe prijs. Meedoen kan t/m 27 januari 2024. De winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.