trouwen Weert Limburg

We zijn zo ontzettend dankbaar voor alle hulp die we van jou hebben gehad. Vooraf hebben we veel gehad aan jouw morele steun, kennis en kunde. Je wist precies op welke momenten we, welke acties moesten ondernemen. Het was fijn om af en toe terug te vallen op een professional. Tijdens de dag zelf was het fijn om zaken over te laten aan jou. We hebben ons letterlijk nergens druk om hoeven maken die dag zelf. Geen idee hoe (omdat wij dit helemaal niet meegekregen hebben), maar álles was tot in de puntjes geregeld. Onze kapster/visagist was ruim op tijd klaar en zei “dit heb ik nog nooit meegemaakt, normaal komt er 100x iemand wat vragen tussendoor.

” De gehele dag heeft niemand mij gevraagd wat de bedoeling was en ik heb geen moment gedacht of getwijfeld aan de organisatie. Iedereen wist precies, waar die moest zijn. Veel gasten hebben ons gecomplimenteerd over de organisatie van de dag en dat alles tot in de puntjes was verzorgd. Deze complimenten hebben we met veel liefde en trots ontvangen, maar zijn allemaal te danken aan jou.

Alle mensen die er ooit over nadenken om te trouwen GUN ik jou. Ben lief voor jezelf, geniet van de dag. Het is zóóó cliché, maar de dag vliegt aan je voorbij! Dan wil je toch niet bezig zijn met allerlei randzaken en zorgen?

Bedankt voor écht alles! <3

Anke en Jeffrey

ceremoniemeester
ceremoniemeester
ceremoniemeester
ceremoniemeester
ceremoniemeester
ceremoniemeester

Fotografie: LJ photography