Gratis download!

Een bruiloft hoort net zo uniek en persoonlijk te zijn als jullie verhaal en persoonlijkheid. Een bruiloft waarbij je jezelf mag zijn.

Maar hoe kun jij je persoonlijkheid vertalen naar een unieke trouwdag? Hoe krijg je inzicht in jouw persoonlijke bruiloftwensen? Download hieronder de vragenlijst.

Wanneer je deze beide invult en samen de inzichten bespreekt, krijg je een goed beeld van wat belangrijk voor je is wat je wensen voor je bruiloft uniek maakt.  Een aantal ‘ingrediënten’ voor een unieke en persoonlijke trouwdag.

Met behulp van deze ingrediënten krijg je inzicht in wat je belangrijk vindt, waar je prioriteiten liggen en waar je aandacht aan wilt besteden. Dus ook waar je je geld aan wilt uitgeven. Je bepaalt uiteraard zelf, welke ingrediënten je willen terugzien op jouw bruiloft.

Met deze ingrediënten kun dicht bij jezelf blijven en jezelf laat zien. Trouwen op een manier die bij je past. Dat is namelijk ook wat familie en vrienden zullen voelen en ervaren. Zij zullen net als jullie de liefde voelen en vieren, want dat is waar het allemaal om draait op jullie bruiloft, toch?  

 Wil jij weten hoe je tot jouw persoonlijke bruiloft kunt komen? Dan download hier de gratis vragenlijst.

12 vragen om tot jouw persoonlijke bruiloft te komen!

Wil jij deze vragen ontvangen? Dan vul hier je naam en mailadres in.

Je ontvangt via de mail een link om de vragen te downloaden.

(Binnen enkele minuten zul een mailtje  ontvangen, is dat niet het geval check dan even je SPAMbox.)

Dank je wel voor je aanvraag! Binnen enkele minuten ontvang je een mailtje.