Een leverancier is geen weddingplanner. De locatie, catering, fotograaf natuurlijk wil iedereen jullie helpen om jullie bruiloft om er zo’n mooi mogelijke dag van te maken. Maar laat dan iedereen doen waar ze goed in zijn. Laat ze focussen op hun eigen taak. Een fotograaf hoeft toch niet de tijd in de gaten te houden en te zorgen dat de ceremonie op tijd begint. Hij of zij is er voor om de dag zo goed mogelijk vast te leggen. Helaas wil dat toch nog wel eens gebeuren.

Als weddingplanner en ceremoniemeester ben ik betrokken bij de organisatie van jullie bruiloft. Ik help jullie om de dag zo goed mogelijk vorm te geven. Dat jullie niets vergeten. Van tevoren controleer ik alles afspraken met de leveranciers.  Zorg ik dat iedereen dat deel van het draaiboek krijgt wat relevant is voor de diverse leveranciers.

Op de dag zelf zorg ik ervoor dat alles goed verloopt. Weet ik wat en hoe jullie het graag willen en zorgt ervoor dat dat zo goed mogelijk gebeurd. Ik ben het aanspreekpunt voor gasten en leveranciers. Als er zich iets voordoet probeer ik dit op te lossen zonder dat jullie of jullie gasten er iets van merken. Ik leidt alles in goede banen en stuur bij waar nodig. Dat is mijn taak als weddingplanner.  Dat is waar ik goed in ben, overzicht, rust en structuur.

En dat hoor ik ook terug van de leveranciers. Zij ervaren het als heel prettig want, zij kunnen zich focussen op hun eigen taak.

 

Wil je meer van weten over hoe bruidsparen het ervaren hebben, klik hier.

 

Foto: Flitzer!