winactie

Win een gratis adviesgesprek

Als weddingspecialist help ik bruidsparen bij het organiseren van een bijzondere dag. Een bruiloft die net zo uniek hoort te zijn als jouw liefdesverhaal.

Enjoy your day bestaat 6 jaar en dat mag gevierd worden. Daarom geef ik niet één, maar 6 gratis adviesgesprekken weg! Ben jij onlangs ten huwelijk gevraagd of zijn jullie bezig met het plannen en organiseren van jullie bruiloft, schrijf je dan nu in voor mijn winactie, want dan maak jij kans op één van de zes gratis adviesgesprekken van 60 minuten.

Willen jij hier kans op maken, laat je gegevens hieronder achter. Je ontvangt een mail met een vragenformulier. Alleen formulieren die volledig zijn ingevuld maken kans op een gratis adviesgesprek. 

Wat kun je winnen?

Een adviesgesprek van 60 minuten. Voor het gesprek nodig ik jou en je partner uit (fysiek of online) Tijdens ons gesprek ontvangen  jullie minimaal drie waardevolle tips van mij, waarmee je meteen aan de slag kunt. Natuurlijk mag je tijdens ons gesprek ook al je vragen stellen. Wanneer je het vragenformulier hebt ingevuld kan ik me goed voorbereiden op ons gesprek. 

Ik gun jou een prachtige ontspannen dag waarvan je kunt genieten, samen met familie en vrienden. 

Meedoen?

Wil jij kans maken op een gratis adviesgesprek? Laat dan je gegevens hieronder achter, zodat je het vragenformulier ontvangt om kans te maken op deze toffe prijs. Meedoen kan t/m 17 juli 2023. De winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.