marleen roel

Welkom op de pagina van de bruiloft van Marleen en Roel

 

Je hebt een uitnodiging ontvangen voor de bruiloft van Marleen en Roel op zaterdag 29 april 2023. Nog een aantal weken en dan is het zover. Marleen en Roel kijken er erg naar uit om deze prachtige dag samen met jou te vieren. Op deze pagina vind je extra informatie over enkele belangrijke en praktische zaken. Het zou fijn zijn als je even laat weten, of je aanwezig kunt zijn of niet. Graag vóór 7 april.

Marleen en Roel zouden het fijn vinden als je op hun trouwdag je telefoon/camera uit wilt laten om samen te genieten van hun trouwdag. Ze willen dat er geen foto’s/filmpjes gedeeld worden op social media. Er is een fotograaf aanwezig, zij zal de mooie momenten vastleggen. Ze bepalen graag zelf wat er op social media komt. Wij rekenen op jullie begrip hiervoor.

Alvast bedankt!

 

Aanmelden bruiloft Marleen en Roel

Locatie Ceremonie en feest

Eikesstraat 45

6013 RD Hunsel

Parkeren: volg de aanwijzigingen

 

Locatie Kerkelijk huwelijk

Jacobus de Meerdere

Jacobusstraat 14

6013  RK Hunsel

dresscode

Cadeautip

dresscode

Dresscode: chique

Aub  geen foto’s maken.

Aub geen foto’s plaatsen op social media

Ceremoniemeester

Op de bruiloft ben ik aanwezig als ceremoniemeester. Ik ben het aanspreekpunt voor jou als gast. Mocht er iets zijn, dan vraag me gerust. Zo kunnen Marleen en Roel volop genieten.

Zou je graag een speech willen geven of iets dergelijks, laat me dit alsjeblieft van tevoren weten, zodat ik dit goed kan afstemmen en kan meenemen in het draaiboek. Uiteraard blijft het een verrassing voor het bruidspaar.

Mocht je verder nog vragen hebben of als er bijzonderheden zijn, dan hoor ik dat graag.

 

Ik zie je graag op 29 april aanstaande!

Groetjes,          

Yvonne

yvonne@enjoy-yourday.nl

06-29062577

weddingplanner Yvonne