header JR

Welkom op de pagina van de bruiloft van

Janne en Robert

 

Je hebt een uitnodiging ontvangen voor de bruiloft van Janne en Robert op vrijdag 26 april aanstaande. Nog een aantal weken en dan is het zover. Zij kijken er erg naar uit om deze prachtige dag samen met jou te vieren. Op deze pagina vind je extra informatie over enkele praktische en belangrijke zaken. Het zou ook fijn zijn als je even laat weten of je aanwezig kunt zijn of niet. Graag vóór 2 april.

 

Alvast bedankt!

 

Wil je blijven overnachten? Je kunt kamperen met de tent of caravan op het erf. We kunnen ook helpen met zoeken naar een hotel of B&B in de buurt. Wil je hier gebruik van maken? Noteer het dan in het opmerkingenveld.

Aanmelden bruiloft Janne en Robert

Locatie

Kampersweg 8

6035 PM Ospel

 

cadeautip

Ceremoniemeester

Op de bruiloft ben ik aanwezig als ceremoniemeester. Ik ben het aanspreekpunt voor jou als gast. Mocht er iets zijn, dan vraag me gerust. Zo kunnen Janne en Robert volop genieten.

Zou je graag een speech willen geven of iets dergelijks, laat me dit alsjeblieft van tevoren weten, zodat ik dit goed kan afstemmen en meenemen in het draaiboek. Uiteraard blijft het een verrassing voor het bruidspaar.

Mocht je verder nog vragen hebben of als er bijzonderheden zijn, dan hoor ik dat graag.

 

Ik zie je graag op vrijdag 26 april!

Groetjes,          

Yvonne

yvonne@enjoy-yourday.nl

06-29062577

weddingplanner Yvonne